Loading..

Masážne..

Nové produkty

Všetky nové produkty

certifikovany-eshop-bez-pozadia-ok 235px

Napsali o nás

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Spokojnosť

2023-06-16

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
kvalitné výrobky

2023-06-8

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Prehľadná webová stránka Veľmi rýchle expedovanie tovaru a následne dodanie

2023-06-5

visa


Univerzálny krém-balzam Specmasť na rýchlu pomoc pri bolesti 44ml

Univerzálny krém-balzam Specmasť na rýchlu pomoc pri bolesti 44ml

Krém Specmasť s jedľou sibírskou a kyselinou mravčou bol vytvorený na rýchle uľavenie od bolesti v rôznych situáciách.

Viac detailov

Dostupnosť: Skladom

RT273

7,99 € s DPH

Doprava nad 39.99€ ZADARMO

visa

Tento krém bol vytvorený na rýchle uľavenie od bolesti v rôznych situáciách - ako súčasť individuálnej lekárničky pre osoby v jednotkách špeciálneho nasadenia. Nanesenie Specmasti chladivej pomáha pri ťahavých bolestiach v končatinách, pri "výstreloch" v oblasti krížov, pri ťažobe v nohách po nadmernej záťaži a pri ochoreniach žíl, pri rastúcej bolesti počas zostrenia zápalových procesov v kĺboch, pričom rovnako pri drobných, ako aj pri veľkých bolestiach. Tlmí bolesť, zmierňuje zápaly, má antiseptický, dezinfekčný účinok, napomáha rýchlemu hojeniu tkanív pri rôznych úrazoch: porezaní, popáleninách, ranách, odreninách, škrabancoch, modrinách. Stimuluje aktívnu regeneráciu poškodených vlákien, zmierňuje opuchy, skracuje dobu rehabilitácie pri vyklbení, vyvrtnutí a natiahnutí šliach. Pomáha pri bolestiach v kĺboch, krížoch, bolesti nôh, zjemňuje vysušenú a popraskanú pokožku. Pomáha pri kožných problémoch, bolestiach hlavy, nachladnutí a nádche.

Aktívne zložky:

  • Éterický olej a extrakt jedle sibírskej (mladých jedľových výhonkov a šišiek) obsahuje fytoncídy - látky podporujúce antibakteriálne, antimykotické a antivírusové procesy. Majú blahodarný vplyv na imunitný a obehový systém a na zápalové stavy.
  • Extrakt borievky stimuluje lokálne prekrvenie, čím zmierňuje bolesť a zlepšuje látkovú výmenu postihnutých tkanív. 
  • Extrakt klinčekových púčikov má jedinečné anestetické účinky, znižuje citlivosť postihnutého miesta, zmierňuje svrbenie a regeneruje postihnuté miesto.
  • Rakytníkový olej je vhodný pri suchej koži, ekzéme, dermatitíde, koži poškodenej ožarovaním, pri mykózach, omrzlinách, preležaninách, vhodný je na ošetrovanie popraskaných bradaviek pri dojčení, pomáha kožu regenerovať a udržiavať jej elasticitu a pružnosť.
  • Kyselina mravčia má silné redukčné vlastnosti a bakteriocidné účinky.
  • Kokosový olej
  • Ricínový olej
  • Očistený glycerín

Zloženie / Ingredients: 

Aqua, Cocos Nucifera Oil, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Ricinus Communis Seed Oil, PEG-400, Polysorbate 80, Acrylates/C10-30 Slkyl Acrylate Crosspolymer, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Hydroxylated Lanolin, Jinniperus communes fruit Extract, Eugenia Caryophyllus Flower Extract, Diazolidinyl urea, methylparaben, Propylparaben, Propylene Glycol, Formic Acid, Triethanolamine, Plantago Lanceolata leaf extract, Salvia Officialis Extract, Abies Sibirica Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Hippophae Rhamnoides Oil, Calendula officinalis extract, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone.

Použitie: Krém nanášajte na bolestivé miesta a rozmasírujte do úplného vstrebania. Vyhnite sa kontaktu s očami a sliznicami.

Krajina pôvodu: Rusko

Objem: 44 ml

28 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí si zakúpili tento produkt taktiež kúpili: