Loading..

Masážne..

Nové produkty

Všetky nové produkty

certifikovany-eshop-bez-pozadia-ok 235px

Napsali o nás

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Spokojnosť

2023-06-16

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
kvalitné výrobky

2023-06-8

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Prehľadná webová stránka Veľmi rýchle expedovanie tovaru a následne dodanie

2023-06-5

visa


Špeciálny balzam-gél Razgibateľ na chrbticu a bedrá 200ml

Špeciálny balzam-gél Razgibateľ na chrbticu a bedrá 200ml

Špeciálny gél-balzam odstraňuje svalové kŕče a opuch. Má otepľujúci účinok, znižuje bolesť.

Viac detailov

Dostupnosť: Vypredané

RT287

9,99 € s DPH

Doprava nad 39.99€ ZADARMO

visa

Špeciálny gél-balzam odstraňuje svalové kŕče a opuch periartikulárnych tkanív. Zlepšuje mikrocirkuláciu a výživu postihnutej oblasti chrbtice. Má otepľujúci účinok, znižuje bolesť. Pomáha pri akútnej bolesti chrbta (bederná ischialgia) a pri chronických zápalových alebo degeneratívnych dystrofických procesoch v chrbtici.

Aktívne zložky:

  • Kapsaicín (kapsaicín, hlavná zložka červenej papriky capsicum frutescens) spôsobuje lokálny príliv krvi a aktivuje metabolické procesy vo svalovom tkanive. Zlepšuje mikrocirkuláciu v periartikulárnych tkanivách a výživu tvárových (medzistavcových) kĺbov. Znižuje opuch, upokojuje svalové kŕče, blokuje pôsobenie chemických mediátorov, ktoré spôsobujú zápal a prenášajú bolestivé impulzy do centrálneho nervového systému a inhibujú citlivosť na bolesť. Je sprievodcom pre ďalšie terapeutické zložky. V medicíne sa široko používa na výrobu náplastí a masti na zahrievanie a na tlmenie bolesti.
  • Metylnikotinát (derivát vitamínu PP) je liek s výrazným vazodilatačným účinkom. Pôsobí lokálne dráždivo a hrejivo s bolesťami kĺbov a chrbtice, tlmí bolesti. Zlepšuje nasýtenie kyslíkom a mikrocirkuláciu krvi v tkanivách chrbtice, zlepšuje elimináciu toxínov a nadbytočnej tekutiny, eliminuje opuchy.
  • Mentol (Mentholum, z menthy - mäty piepornej) - hlavná zložka oleja z mäty piepornej (Menthapiperita). Pôsobí lokálne, znižuje citlivosť nervových zakončení a zmierňuje bolesť. Pôsobí lokálne sedatívne, má výrazný baktericídny a protizápalový účinok.
  • Vitamín A (vitamín A, retinol) je vitamín rozpustný v tukoch, antioxidant. Je nevyhnutný pre syntézu chondroitín sulfátov kostí a iných druhov spojivového tkaniva (s nedostatkom rastu kostí), pre zrak, zdravú pokožku a vlasy a pre normálne fungovanie imunitného systému. 

Zloženie / Ingredients: 

Voda, glycerín, glycerolstearát, cetearet-20, cetearet-12, cetearylalkohol, cetylpalmitát, izopropylpalmitát, ropný olej, dimetikón, karbomér, mentol, kapsaicín, vitamín E, vitamín A, metylnikotyl, hydroxytetyl EDTA, hydroxytetyl EDTA.


Použitie: Naneste malé množstvo krému na problémové miesto tela, vtierajte ho až do úplného vstrebania. Krém nanášajte 2-3 krát denne.

Krajina pôvodu: Rusko

Objem: 200 ml

28 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí si zakúpili tento produkt taktiež kúpili: