Loading..

Šungit

Nové produkty

Všetky nové produkty

certifikovany-eshop-bez-pozadia-ok 235px

Napsali o nás

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Spokojnosť

2023-06-16

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
kvalitné výrobky

2023-06-8

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Prehľadná webová stránka Veľmi rýchle expedovanie tovaru a následne dodanie

2023-06-5

visa


Regeneračný gél na kĺby šungit 75ml

Regeneračný gél na kĺby šungit 75ml

Šungit krém je účinný, prirodzený prostriedok na prevenciu kostrových stavov, najmä pri prevencií ochorení kĺbov a chrbtice. 

Viac detailov

Dostupnosť: Vypredané

RT258

7,99 € s DPH

Doprava nad 39.99€ ZADARMO

visa

Séria výrobkov ukrajinskej spoločnosti „ELIKSIR“ sa vyrába na báze prírodných zložiek. Hlavnou výhodou týchto prostriedkov je vysoká účinnosť, jednoduché použitie, účinnosť, žiadne kontraindikácie (okrem individuálnej neznášanlivosti ktorejkoľvek zo zložiek). 

Šungit krém je účinný, prirodzený prostriedok na prevenciu kostrových stavov, najmä pri prevencií ochorení kĺbov a chrbtice. Má mimoriadny regeneračný účinok, znižuje pocit bolesti, zlepšuje mikrocirkuláciu v tkanivách okolo kĺbov. Podporuje metabolizmus, zvyšuje krvný obeh v mieste použitia, má antiseptické, protizápalové účinky, podporuje hojenie tkanív a má pozitívny vplyv na priebeh akútnych a chronických ochorení svalovo-kostrového systému.

Aktívne zložky:

  • Šungit odstraňuje z vody mechanické nečistoty, ťažké kovy, škodlivé organické látky, ničí pachy, chute a filtruje mútnu vodu na priezračnú. Šungitová voda pomáha liečiť protizápalové ochorenia, alergie, kĺbové problémy, ale aj kožné problémy. 
  • Šungit - jedinečný, ekologicky čistý minerál. Je to najstarší minerál obsahujúci uhlík na Zemi. Na rozdiel od diamantu a grafitu má neobvyklú uhlíkovú matricu. Vďaka svojej štruktúre sú také uhlíkové molekuly podobné „futbalovým loptičkám“ a nazývajú sa FULLERENS. Má antibakteriálne a protizápalové vlastnosti a lieči choroby kože a kĺbov.


Zloženie / Ingredients:

Šungitová voda, šungit, glycerín, trietanolamín, karbomér, ihlicový olej Abies Sibirica, PEG - 40 hydrogenovaný ricínový olej, metylparabén, propylparabén, 2-bróm - 2 - nitropropán -1,3-diol.

Použitie: Mal by sa aplikovať vo vrstve asi 1 mm na problémovú oblasť, aplikujte potravinársku fóliu na vrstvu krému, dosiahnete tak kompresiu- tlak. Ideálne po dobu: 0,5 až 2,5 hodiny Po odobratí potravinárskej fólie umyte teplou vodou 

UPOZORNENIE: Nepoužívať na sliznice a otvorené rany, pri kontakte s očami okamžite vymyť veľkým množstvom vody

Obsah: 75 ml  

Krajina pôvodu: Ukrajina

4 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí si zakúpili tento produkt taktiež kúpili: