Loading..

Masážne..

Nové produkty

Všetky nové produkty

certifikovany-eshop-bez-pozadia-ok 235px

Napsali o nás

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Spokojnosť

2023-06-16

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
kvalitné výrobky

2023-06-8

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Prehľadná webová stránka Veľmi rýchle expedovanie tovaru a následne dodanie

2023-06-5

visa


Eliksir Zmijovit krém s hadím jedom a paprikou

Eliksir Zmijovit krém s hadím jedom a paprikou

Zmijovit krém je vhodný pri ťažkostiach pohybového a oporného aparátu najrôznejšieho pôvodu, pri bolestivosti kĺbov a chrbta z fyzickej námahy a športu alebo po úraze.

Viac detailov

Dostupnosť: Skladom

ELX002

6,99 € s DPH

Doprava nad 39.99€ ZADARMO

visa

Krém obsahuje hadí jed a je vyrobený tradičnou receptúrou. Krém je vhodný pri osteoporóze, bolestiach, zápaloch kĺbov a ciev, pretože má upokojojúce účinky. Krém vďaka svojmu zloženiu efektívne účinkuje pri problémoch s pohybovým aparátom, jeho zápalmi.

Krém je vhodný pri ťažkostiach pohybového a oporného aparátu najrôznejšieho pôvodu, pri bolestivosti kĺbov a chrbta z fyzickej námahy a športu alebo po úraze. Zmijovit  sa vyrába na základe hadieho jedu zo zmije obsahujúceho enzýmy, bielkoviny a organické kyseliny v kombinácii s rastlinným extraktom.  

Aktívne zložky:

  • Hadí jed (zmija) spôsobuje rozšírenie krvných ciev. Zvýšená cirkulácia krvného obehu urýchľuje regeneráciu tkaniva. Má analgetický, protizápalový a antispazmatický efekt. Používa sa na chronické reumatoidné, bolesti kĺbov a svalov, post-traumatické stavy, modriny a neuralgiu(zápaly nervov). 
  • Kadidlovník pilovitý - uľaví od bolestí kĺbov, zmierňuje ich zápaly, stuhnutosť a zlepšuje pohyb.
  • Extrakt z červenej papriky obsahuje kapsaicín, ktorý dráždi pokožku čo spôsobuje úľavu od reumatických bolesti, artritídy, neuralgie a bolesti svalov. 
  • Gáfor zmierňuje bolesť, prehrieva, znižuje zápal, má antiseptické vlastnosti a stimuluje krvný obeh, používa sa pri liečení ciev, svalov a kĺbov.

Zloženie / Ingredients: 

Aqua, Glyceryl Stearate, Paraffinum Liquidum, Oxidized Corn Oil, Stearic Acid, Petrolatum, Lanolin, Glycerin, Symphytum Officinale Root Extract, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Potassium Hydroxide, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, Methylparaben, Boswellia Serrata Resin Extract, Propylparaben, Viper Venom, Inula Helenium Extract, Capsicum Annuum Extract, Sodium Benzoate.

Použitie: Malé množstvo krému nanesieme 2-3 x denne na postihnutú oblasť a intenzívne vtierame.

Krajina pôvodu: Ukrajina

Objem: 75 ml

30 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí si zakúpili tento produkt taktiež kúpili: