Loading..

Pre mužov

Nové produkty

Všetky nové produkty

certifikovany-eshop-bez-pozadia-ok 235px

Napsali o nás

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Spokojnosť

2023-06-16

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
kvalitné výrobky

2023-06-8

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Prehľadná webová stránka Veľmi rýchle expedovanie tovaru a následne dodanie

2023-06-5

visa


Krém na ochranu tváre a rúk Wolf Code

Krém na ochranu tváre a rúk Wolf Code

Krém na ochranu tváre a rúk Wolf Code účinný v nepriaznivých podmienkach.

Viac detailov

Dostupnosť: Skladom

NS258

6,99 € s DPH

Doprava nad 39.99€ ZADARMO

visa

Či už na bicykli, pri behu alebo nakupovaní, tento multi-talentovaný krém chráni vašu tvár a ruky pred chladom, vetrom, suchom a ďalším negatívnym vplyvom životného prostredia. Výkonný koktail organického extraktu z rhodiola rosea a sibirského ženšenu zabezpečuje celodennú hydratáciu a výživu. Pokožka ostáva vyživená, vitálna a hlboko hydratovaná. Je chránená proti všetkým známym vplyvom životného prostredia.

Chráňte svoju ruky a tvár pri každej príležitosti. Tento krém je výborným spoločníkom na ceste k vyživenej pokožke, plnej energie aj po náročnom dni.

Aktívne zložky:

  • Rozchodnica ružová a jej korene obsahujú viac než 140 účinných látok, z ktorých najsilnejšie účinky majú rosavin a salidrosid. Rozchodnica ružová obsahuje takzvané adaptogény, čo sú prírodné rastlinné látky, ktoré zvyšujú odolnosť organizmu. Ďalej vďaka adaptogénnym účinkom rozchodnica ružová zmierňuje prejavy únavy pokožky.
  • Sibírsky ženšen je taktiež považovaný za adaptogén, to znamená, že napomáha organizmu zmierniť vzniknuté negatívne podmienky. Ďalej sa vyznačuje schopnosťou vracať energiu, zvyšuje výkonnosť, podporuje celkové zdravie a pôsobí ochranne a hydratačne.


Zloženie / Ingredients: 

Aqua, Octyldodecanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cetyl Palmitate,Coco-Caprylate/Caprate, Sucrose Polystearate, Tocopherol, Linum Usitatissimum Seed Oil*, Triticum Vulgare Germ Oil*, Rhodiola Rosea Root Extract*,Panax Ginseng Root Extract*, Acanthopanax Senticosus Root Extract*, Mentha Piperita Leaf ExtractWH*,Juniperus Communis Branch/Fruit/Leaf ExtractWH*, Thymus Vulgaris ExtractWH*, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gum,Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium
Sorbate,Citric Acid, Parfum, Limonene, Linalool, Citronellol.

(*) - Ingredients from Organic Farming

(WH) - Wild harvested Siberian plants organic extracts.


Použitie: Podľa potreby jemne naneste na ruky a tvár.

Krajina pôvodu: EÚ

Objem: 85 ml

15 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí si zakúpili tento produkt taktiež kúpili: