Loading..

Očné krémy a..

Nové produkty

Všetky nové produkty

certifikovany-eshop-bez-pozadia-ok 235px

Napsali o nás

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Spokojnosť

2023-06-16

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
kvalitné výrobky

2023-06-8

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Prehľadná webová stránka Veľmi rýchle expedovanie tovaru a následne dodanie

2023-06-5

visa


Prírodný certifikovaný očný gél proti únave pre všetky typy pleti

Prírodný certifikovaný očný gél proti únave pre všetky typy pleti

Očný gél je vhodný pre všetky typy pleti. Poskytuje citlivej oblasti okolo očí intenzívnu hydratáciu, odstraňuje všetky znaky únavy a dodáva pokožke svieži vzhľad.

Viac detailov

Dostupnosť: Dostupné

NS301

8,99 € s DPH

Doprava nad 39.99€ ZADARMO

visa

  • Pre všetky typy pleti
  • Eliminuje príznaky únavy
  • Má omladzujúci účinok
  • Hydratuje

Vegan je logo, ktoré zaručuje, že výrobky neboli testované na zvieratách a neobsahujú žiadne živočíšne látky a ani látky získané chovom zvierat, teda živočíšneho pôvodu (med, včelí vosk, mlieko). Taktiež logo Vegan je registrovaná ochranná známka a symbol Vegan Society.   Certifikát ECO CERT Tento certifikát zadávajú Francúzi od roku 1991. Výrobky, ktoré majú tento certifikát, majú vždy na obale uvedený percentuálny podiel zložiek ekologického pôvodu, prírodného pôvodu a bio pôvodu. Ecocert je významným článkom certifikácie v prírodnej kozmetike vo svete. Ecocert vo Francúzku kontroluje viac ako 70 % bioprodukcie.           Existujú dva certifikáty ECOCERT: Ecocert ECO pre produkty, ktoré majú 95% všetkých zložiek prírodného pôvodu. Z toho 5% všetkých zložiek a 50% rastlinných zložiek je ekologického pôvodu. Ecocert BIO je prísnejší. 95% všetkých zložiek je prírodného pôvodu. Z toho 10% zo všetkých zložiek a 95% rastlinných zložiek je z bioprodukcie. Percentá zložiek musia byť vždy uvedené na výrobku.  Certifikát Cosmebio Je to francúzka značka, ktorá vznikla v roku 2002 s podporou Ministerstva Hospodárstva, označuje výrobky z prírodných zložiek a častí z prírodného pôvodu. Produkty, ktoré sú označené Cosmebio, podliehajú prísnym podmienkam, okrem iných produkt musí obsahovať min. 95% prírodných zložiek, zložiek prírodného pôvodu alebo zložiek pochádzajúcich z organických fariem.

Aktívne zložky:

  • Aloe udržiava vlhkosť, urýchľuje hojenie, filtruje UV žiarenie. Je cenným zdrojom mnohých dôležitých prírodných zlúčenín. Má antiseptický a protizápalový účinok. Upokojuje podráždenú pokožku, regeneruje ju,  stará sa o správnu hydratáciu a zabraňuje jej vysúšaniu.
  • Rastlinný glycerín ľahko preniká hlboko do rohovej vrstvy (Stratum corneum je vonkajšia vrstva kože, kde dochádza k pravidelnému odlupovaniu odumretých buniek. Bunky v rohovej vrstve spájajú epidermálne lipidy, ktoré sú nevyhnutné pre zdravú kožu, nakoľko vytvárajú jej ochrannú bariéru a viažu vlhkosť vo vnútri kože.), čo uľahčuje transport iných výživových látok do pokožky. Má hydratačný účinok.
  • Nátržníkovec krovitý má protizápalové, adstringentné (sťahujúce) a baktericídne účinky. Upokojuje podráždenie a svrbenie pokožky, sťahuje a čistí póry.
  • Harmančekový extrakt má antiseptické účinky, upokojuje podráždenia a zápaly, urýchľuje regeneráciu kože a hojenie rán.
  • Extrakt z koreňa šišiaka bajkalského obsahuje veľké množstvo flavonoidných zlúčenín. Má antibakteriálne, antivírusové, antifungálne, antioxidačné a protistarnúce vlastnosti. Vykazuje schopnosť absorbovať slnečné lúče - UVA aj UVB. Obmedzuje sekréciu histamínu, upokojuje zápal, vďaka čomu je ideálny na starostlivosť o pokožky alergické, citlivé a náročné sa starostlivosť.
  • Extrakt z  jarabiny obsahuje veľké množstvo vitamínov C, E, P, K, B, A, flavonoidov, tanínov a pektínov, vďaka ktorým prináša veľa pozitívnych účinkov v starostlivosti o pokožku. Má pozitívny vplyv na elasticitu a pružnosť, posilňuje cievy, eliminuje opuchy, pôsobí protizápalovo a hydratačne.
  • Rakytníkový olej je cenná, výživná aktívna zložka bohatá na vitamíny, minerály a polyfenoly. Má antioxidačné účinky, dokáže absorbovať UV žiarenie, chráni pred nepriaznivými účinkami voľných radikálov a slnka.

Použitie:

Aplikujte malé množstvo na suchú a čistú pleť okolo očí.

Tip:

Pre účinnejší efekt odpuchnutia skladujte gél v chladničke a aplikujte za studena.

Upozornenie:

Nepoužívať pri neznášanlivosti na jednotlivé zložky prípravku. Skladujte pri teplote od +5° do +25°C. Uchovávajte na suchom mieste mimo dosahu detí.

Krajina pôvodu: EÚ

Objem: 30ml

Zloženie / Ingredients:

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin, Saccharide Isomerate, Dasiphora Fruticosa WaterWH H*, Chamomilla Recutita Flower Extract*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Scutellaria Baicalensis Root Extract*, Sorbus Aucuparia Fruit Extract WH*, Hippophae Rhamnoides Fruit ExtractWH*, Sodium Hyaluronate, Pinus Sibirica Seed OilWH*, Schizandra Chinensis ExtractWH*, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Polyglyceryl-6 Oleate, Tocopherol, Cellulose Gum, Carrageenan, Ceratonia Siliqua Gum, Sucrose, Sodium Surfactin, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Potassium Hydroxide, Sodium Citrate, Parfum, Limonene, Linalool, Citronellol.



Zákazníci, ktorí si zakúpili tento produkt taktiež kúpili: