Loading..

Balzamy

Nové produkty

Všetky nové produkty

certifikovany-eshop-bez-pozadia-ok 235px

Napsali o nás

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Spokojnosť

2023-06-16

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
kvalitné výrobky

2023-06-8

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Prehľadná webová stránka Veľmi rýchle expedovanie tovaru a následne dodanie

2023-06-5

visa


Balzam Šetrná starostlivosť o citlivú pokožku hlavy

Balzam Šetrná starostlivosť o citlivú pokožku hlavy

Balzam ECO LAB určený na starostlivosť o pokožku hlavy založený na prírodnej báze s obsahom jojobového oleja zanecháva Vaše vlasy vyživené a krásne lesklé.

Viac detailov

Dostupnosť: Skladom

EC008

4,99 € s DPH

Doprava nad 39.99€ ZADARMO

visa

Starostlivosť o pokožku hlavy je veľmi dôležitá. Pokožka hlavy je presne to čo trápi mnohých ľudí, keďže ju majú veľmi citlivú, jemnú alebo suchú. Laboratória Eco Lab vyvinuli tento skvelý balzam, ktorý je určený na každodenné použitie. Tento balzam účinne hydratuje a upokojuje pokožku hlavy. Taktiež podporuje prirodzenú regeneráciu vlasov a vlasovej pokožky. Je zabezpečená rovnováha vody. Pokožka hlava je po použití balzamu chránená pred negatívnymi vonkajšími vplyvmi ako je slnko, vietor, fénovanie atď. Zároveň uľahčuje rozčesávanie.

Výrobok neobsahuje SLS, SLES, silikóny a parabény, ako aj syntetické farbivá a konzervačné látky.

Aktívne zložky:

  • Jojobový olej účinne regeneruje slabé a poškodené vlasy. Efektívne stimuluje procesy prirodzenej regenerácie. Zároveň zabezpečuje optimálnu vyváženú úroveň zavlažovania.
  • Organický olej z aloe vera je známy svojimi unikátnymi liečivými vlastnosťami. Stimuluje procesy prirodzenej regenerácie. Má skvelé hydratačné a upokojujúce účinky.
  • Mallow extract (extrakt zo slezu) á antioxidačný a zjemňujúci účinok. Pokožka ostáva menej citlivá na nepriaznivé vplyvy okolia.
  • Organický olej z olivového oleja vyživuje korienky vlasov.

Zloženie /Ingredients: 

Aqua, Centaurea, Yanus Kvetinová voda (voda z nevädze), organický olej Simmondsia Chinensis (organický jojobový olej), organický olej Olea Europaea (organický olivový olej), organický Aloe Barbadensis Leaf Extract (aloe), Bertholletia Oil haughty ovocie), glycerín, extrakt Malva Sylvestris (mallow), behenamidopropyl dimetylamín, glycerol monostearát, glyceryl stearát SE, parfum, kyselina mliečna, kyselina benzoová, kyselina sorbová, kyselina dehydrooctová, benzylalkohol.

Použitie: Balzam aplikujte na mokré vlasy, rozotrite rovnomerne po celej dĺžke a nechajte 1-2 minúty opláchnuť vodou.

Krajina pôvodu: Rusko

Objem: 200 ml

18 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí si zakúpili tento produkt taktiež kúpili: