Loading..

Pre mužov

Nové produkty

Všetky nové produkty

certifikovany-eshop-bez-pozadia-ok 235px

Napsali o nás

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Spokojnosť

2023-06-16

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
kvalitné výrobky

2023-06-8

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Prehľadná webová stránka Veľmi rýchle expedovanie tovaru a následne dodanie

2023-06-5

visa


Íl na holenie a maska 2 v 1 Mamut 150ml

Íl na holenie a maska 2 v 1 Mamut 150ml

Íl na holenie a maska 2 v 1 umožňuje pohodlné holenie a zároveň pôsobí ako čistiaca  maska.

Viac detailov

Dostupnosť: Skladom

NS257

5,49 € s DPH

Doprava nad 39.99€ ZADARMO

visa

Tento produkt sa vyznačuje vysokou sofistikovanosťou. Táto holiaca pena z ílu 2 v 1 umožňuje luxusné a pohodlné holenie, pričom efekt zdvojnásobuje ako čistiaca maska. Bohatá krémová pena, biely íl, sibírsky cédrový olej a organický extrakt z dutohlávky snežnej zabezpečuje plynulé kĺzanie holiaceho strojčeka a zároveň utišuje a chráni pokožku. Prírodný extrakt zo sibírskej šalvie podporuje hlboké očistenie pokožky s posilnením čerstvých bylín.

Vychutnajte si hladkú povrchovú úpravu a pružnú a žiarivú pleť.

Aktívne zložky:

  • Biely íl je veľmi jemný íl, bohatý na prírodné minerály (kremík, vápnik, draslík, horčík, zinok, hliník, železo, mangán, titán atď.). Má výborné exfoliačné, čistiace a detoxikačné vlastnosti. Pôsobí protizápalovo a antibakteriálne. Íl zlepšuje štruktúru pleti, redukuje jej suchosť, šupinatosť a zlepšuje elasticitu a pevnosť pokožky. Aktívne prispieva k regenerácií pokožky, má prirodzenú čistiacu schopnosť - zbavuje pokožku nežiaducich látok a odumretých buniek, uvoľnuje a posilňuje celý organizmus.
  • Sibírsky cédrový olej harmonizuje, lieči a vyživuje. Má schopnosť zbavovať organizmus nečistôt, rozpúšťa a odvádza z tela usadené ťažké kovy a soli. Vďaka svojmu výnimočnému zloženiu napomáha liečbe a regenerácií tkanín, upokojuje podráždený nervový systém, stav pokožky, komplexne ozdravuje imunitný systém.
  • Organický extrakt z dutohlávky snežnej poskytuje pleti aktívnu obnovu a účinne pomáha spomaľovať proces starnutia pleti.


Zloženie / Ingredients: 

Aqua, Glycerin, Stearic Acid, Kaolin, Sodium Coco-Sulfate, Decyl Glucoside, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate,Pinus Sibirica Seed OilWH*, flavocetraaria Nivalis Extract, Salvia Officinalis Lef Extract ,Achillea Millefolium Extract*, Diplazium Sibiricum Leaf/Stem ExtractWH*,Sorbus Aucuparia Fruit ExtractWH*, Artemisia Vulgaris Extract*, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate,Parfum, Limonene, Linalool

(*) - Ingredients from Organic Farming

(WH) - Wild harvested Siberian plants organic extracts.


Použitie: Naneste veľkú vrstvu na tvár a na krk, ak je potrebné jemne namydlite s vodou. Ohoľte sa ako obvykle a opláchnite teplou vodou. Pri hĺbkovom čistení nechajte pôsobiť 5 až 8 minút pred holením, používajte raz alebo dva krát týždenne. 

Krajina pôvodu: EÚ

Objem: 150 ml

15 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí si zakúpili tento produkt taktiež kúpili: