Loading..

Mydlá a gély..

Nové produkty

Všetky nové produkty

certifikovany-eshop-bez-pozadia-ok 235px

Napsali o nás

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Spokojnosť

2023-06-16

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
kvalitné výrobky

2023-06-8

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Prehľadná webová stránka Veľmi rýchle expedovanie tovaru a následne dodanie

2023-06-5

visa


Ecolab Čierne grécke mydlo na telo a vlasy 450ml

Ecolab Čierne grécke mydlo na telo a vlasy 450ml

Čierne grécke mydlo určený na očistenie a výživu pokožky tela aj vlasov. Mydlo obsahuje rôzne oleje a po použití je telo na pohľad aj dotyk jemné a pevné.

Viac detailov

Dostupnosť: Skladom

EC067

6,99 € s DPH

Doprava nad 39.99€ ZADARMO

visa

Laboratória ECOLAB vyvinuli toto úžasné čierne grécke mydlo na telo aj vlasy. Poskytuje Vašim vlasom ale aj pokožke výživu, obnovu a hydratáciu. Táto kozmetická rada je vytvorená so základom z prírodných olejov a extraktov s použitím najnovších technológií. Pri pravidelnom používaní je posilnený rast vlasov. Dodáva pokožke tela, pokožke hlavy aj vlasom všetok komplex potrebných vitamínov a minerálnych látok. 

Mydlo na telo a vlasy obsahuje viac ako 92% látok rastlinného pôvodu. Neobsahuje SLS, parabény a silikóny.

Aktívne zložky:

  • Organické kakaové maslo prispieva k regenerácií buniek. Účinne vyživuje a zmäkčuje. Toto kakaové maslo je nezameniteľné pri starostlivosti o poškodené, suché a oslabené vlasy. Po použití sú vlasy výrazne silnejšie a lesklé.
  • Olivový olej vyživuje a hydratuje pokožku, účinne bráni strate vlhkosti.
  • Mandľový olej aktivuje proces regenerácie buniek. Má čistiaci, zmäkčujúci a vyživujúci účinok. Organický mandľový olej obsahujú vitamíny skupiny B a skupiny E, minerály ako vápnik, draslík, horčík, zinok, meď, fosfor či železo. Veľký obsah vitamínu E zjemňuje vrásky a navracia pleti mladosť. Organický mandľový olej hydratuje, vyživuje, tonizuje, zjemňuje a zlepšuje farbu pleti. Pleť sa stáva hladkou a pružnou.
  • Ľanový olej dodáva komplex potrebných vitamínov a minerálnych látok. Tieto vitamíny prispievajú k rastu a posilneniu vlasov.
  • Rozmarínový olej prispieva k obnove vlasov a pokožke.

Zloženie /Ingredients:

Aqua, Sodium Coco-Sulfate (z kokosového oleja), Sorbitol, Organic Theobroma Cacao Seed Butter (organické kakaové maslo), Organic Olive Oil (organický olivový olej), Organic Prunus Amygdalus Oil (organický mandľový olej), Simmondsia Chinensis Oil (jojobový olej), Linseed Oil (ľanový olej), Rosmarinus Officinalis Essential Oil (rozmarínový olej), Cocamide DEA (z kokosového oleja), Perfume, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Cl 75470, Cl 73000, Cl 75810.

Použitie: Masážnymi pohybmi naneste malé množstvo mydla na pokožku tela a vlasov, vytvorte penu a opláchnite vodou. Iba na vonkajšie použitie. 

Krajina pôvodu: Rusko

Objem: 450 ml

10 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí si zakúpili tento produkt taktiež kúpili: