Loading..

Starostlivosť..

Nové produkty

Všetky nové produkty

certifikovany-eshop-bez-pozadia-ok 235px

Napsali o nás

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Spokojnosť

2023-06-16

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
kvalitné výrobky

2023-06-8

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Prehľadná webová stránka Veľmi rýchle expedovanie tovaru a následne dodanie

2023-06-5

visa


Prírodná zubná pasta Bajkalská minerálna soľ pre žiarivý úsmev

Prírodná zubná pasta Bajkalská minerálna soľ pre žiarivý úsmev

Prírodná zubná pasta Bajkalská minerálna soľ pre žiarivý úsmev pomáha vyhladzovať povrchové nedostatky a obnovuje prirodzený lesk zubov. 

Viac detailov

Dostupnosť: Vypredané

ZP054

3,49 € s DPH

Doprava nad 39.99€ ZADARMO

visa

Ak sa chcete starať o zdravie svojich zubov, ich správny odtieň a o neutrálnu arómu z Vašich úst, zubná pasta z tejto rady bude pre Vás tým správnym spoločníkom. Prírodná zubná pasta je vhodnou alternatívou pre všetkých, ktorí dbajú na zdravý životný štýl. Je plná prírodných zložiek, ktoré zuby šetrne vybielia, odstránia zubný povlak a zaručia vám aj dlhotrvajúcu sviežosť.

Táto prírodná certifikovaná zubná pasta bola navrhnutá tak, aby poskytovala osobitnú starostlivosť o vaše zuby a ďasná. Jeho zloženie obsahuje 5 jedinečných sibírskych olejov a minerálnych solí. Pomáha vyhladzovať povrchové nedostatky a obnovuje prirodzený lesk pre žiarivý úsmev.

Aktívne zložky:

  • Hippophae Rhamnoides Fruit Oil (Olej z rakytníka rešetliakového) sa získava z dužiny bobule rakytníka. Vďaka vysokému podielu karotenoidov má silný regeneračný, protizápalový a antioxidačný účinok.
  • Pinus Sibirica Seed Oil (Cédrový olej) napomáha rastu a zdravému vývinu zubov.
  • Amaranthus Spinosus Seed Oil (Amarantový olej) obsahuje účinný vitamín C – podporuje celkové zdravie človeka a stará sa o ďasná a zuby.
  • Mentha Piperita Oil (Extrakt z mäty priepornej) obsahuje mentol, ktorý pomáha prečistiť dýchacie cesty a udržuje svieži dych. Je to zdroj vápnika, ktorý je potrebný na zdravé zuby.


Zloženie / Ingredients:

Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sodium Chloride, Sodium Coco-Sulfate, Cellulose Gum, Maris Sal, Zinc Citrate, Sasa Kurilensis Leaf/Stem Extract*, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Pinus Sibirica Seed Oil*, Amaranthus Spinosus Seed Oil*, Salvia Officinalis Oil, Mentha Piperita Oil*, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Menthol, Menthyl Lactate, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Aroma, Citric Acid, Limonene.

Použitie: Malé množstvo pasty naneste na zubnú kefku. Odporúčame čistiť starostlivo po každom jedle alebo aspoň 2x denne. Neprehĺtať. Skladujte mimo dosahu detí.

Krajina pôvodu: Rusko

Objem: 85 g 

26 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí si zakúpili tento produkt taktiež kúpili: