Loading..

Psoriáza a..

Nové produkty

Všetky nové produkty

certifikovany-eshop-bez-pozadia-ok 235px

Napsali o nás

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Spokojnosť

2023-06-16

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
kvalitné výrobky

2023-06-8

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Prehľadná webová stránka Veľmi rýchle expedovanie tovaru a následne dodanie

2023-06-5

visa


Akcia

Psorix Dermatologické mydlo 300ml

Psorix Dermatologické mydlo 300ml

Denná starostlivosť o kožu pri psoriáze, ichtyóze, ekzéme, seborrheickej dermatitíde.

Minimálna trvanlivosť do konca mája 2024.

Viac detailov

Dostupnosť: Dostupné

PSX002

Akcia -50.1%

4,99 € s DPH

namiesto 9,99 € s DPH

Doprava nad 39.99€ ZADARMO

visa

Aktívne zložky mydla majú pozitívny a prospešný vplyv na pokožku s dermatologickými problémami.

  • Psorix je špeciálne navrhnuté dermatologické mydlo pre jemné čistenie pokožky pri psoriáze alebo iných chronických dermatózach. Mydlo má hydratačný a profylaktický antibakteriálny účinok.
  • Normalizuje stav mikroflóry, čím zvyšuje bariérovú funkciu epidermy.
  • Zmierňuje príznaky zápalu, zjemňuje, znižuje negatívny vplyv vonkajších faktorov na pokožku.
  • Pozitívne ovplyvňuje kožný mikrobióm vďaka inovatívnym komponentom.
  • Neobsahuje SLS / SLES, farbivá, parabény, hormóny. 
  • Vhodný na použitie vo všetkých fázach a typoch psoriázy.
  • Pravidelné používanie mydla Psorix významne zlepšuje stav pokožky.

 

Aktívne zložky:

  • Lactobacillus je probiotikum, ktoré pomáha obnoviť zdravú reguláciu mikrobiómov a kožného mazu. Komplex postbiotík v jeho zložení prispieva k regulácii bunkového metabolizmu.
  • Kyselina hyalurónová je hlavným hydrofixátorom, má regenerujúci, upokojujúci a ochranný účinok. Stimuluje produkciu kolagénu a elastínu, zabraňuje nepriedušnosti a suchosti, upokojuje podráždenie, zlepšuje tón pleti.
  • Glukonát zinku je zdrojom zinku, ktorého nedostatok môže spôsobiť suchú pokožku, odlupovanie a dermatologické kožné pproblémy. Normalizuje produkciu mazu, zabraňuje vzniku čiernych bodiek a akné. Zlepšuje syntézu kolagénu a keratínu pri zachovaní elasticity kože. Podporuje rýchle zotavenie epidermy, upokojuje podráždenie.
  • Multiaktívny komplex minerálov (horčík, zinok, meď, vápnik) stimuluje bunkovú energiu a metabolizmus. Horčík sa podieľa na syntéze bunkovej energie, meď stimuluje bunkové dýchanie, zinok podporuje syntézu keratínu a kolagénu, vápnik sa podieľa na kľúčových intracelulárnych procesoch. Komplex minerálov chráni bunky pred akumuláciou voľných radikálov, zabraňuje oxidačnému stresu, odstraňuje toxíny.
  • Čaga, Reishi a Shiitake majú protizápalový účinok, znižujú prejavy svrbenia kože a zlepšujú adaptogénne vlastnosti kože.
  • Extrakt z kôry brezy má protizápalový účinok a eliminuje suchosť.
  • Výťažok z krtičníka je bohatý na iridoidy, špecifické zložky, ktoré aktivujú imunitné bunky kože a pomáhajú ju upokojiť.
  • Metylsulfonylmetán (MSM) je organická síra, ktorá znižuje zápal, regeneruje pokožku a stimuluje bunkovú imunitu. Eliminuje svrbenie a začervenanie, má antioxidačný účinok.

Použitie:

Naneste malé množstvo mydla na vlhkú pokožku, ľahkými masážnymi pohybmi napeňte a nechajte pôsobiť 1-2 minúty, potom opláchnite vodou. Ak je to potrebné, postup opakujte. Odporúča sa používať aj s ostanými prípravkami rady Psorix.

Upozornenie:

Nepoužívať pri alergii na jednotlivé zložky. Len na vonkajšie použitie. Skladujte pri teplote od +5 do +25 °C na suchom mieste, mimo dosah detí.

Zloženie / Ingredients:

Aqua, Sorbitol, Coco-Betaine, Dimethyl Sulfone, Tapioca Starch, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Cocoyl Isethionate, Polysorbate 20, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Inonotus Obliquus Extract, Ganoderma Lucidum Extract, Lentinus Edodes Extract, Lactobacillus Ferment Lysate, Dipropylene Glycol, Betula Alba Bark Extract, Scrophularia Nodosa Extract, Sodium Hyaluronate, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Calcium Gluconate, Maltooligosyl Glucoside, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Glycerin, Alcohol, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Krajina pôvodu: Ukrajina

Objem: 300ml

30 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí si zakúpili tento produkt taktiež kúpili: