Loading..

Psoriáza a..

Nové produkty

Všetky nové produkty

certifikovany-eshop-bez-pozadia-ok 235px

Napsali o nás

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Spokojnosť

2023-06-16

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
kvalitné výrobky

2023-06-8

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Prehľadná webová stránka Veľmi rýchle expedovanie tovaru a následne dodanie

2023-06-5

visa


Psorix Dermatologický krém 250ml

Psorix Dermatologický krém 250ml

Denná starostlivosť o kožu pri psoriáze, ichtyóze, ekzéme, seborrheickej dermatitíde a ďalšie chronické dermatózy s narušenou diferenciáciou a keratinizáciou kožných buniek.

Viac detailov

Dostupnosť: Dostupné

PSX001

14,99 € s DPH

Doprava nad 39.99€ ZADARMO

visa

Aktívne zložky krému majú pozitívny a prospešný vplyv na pokožku s dermatologickými problémami.

  • Krém hlboko zvlhčuje pokožku a znižuje transepidermálnu stratu vody, pričom sa odporúča najmä pri zvýšenej suchosti pokožky, jej odlupovaní a svrbení.
  • Normalizuje stav mikroflóry, čím zvyšuje bariérovú funkciu epidermy.
  • Zmierňuje príznaky zápalu, zjemňuje, znižuje negatívny vplyv vonkajších faktorov na pokožku.
  • Má imunomodulačný účinok.
  • Neobsahuje hormóny. 
  • Vhodný na použitie vo všetkých fázach a typoch psoriázy.

 

Aktívne zložky:

  • Lactobacillus je probiotikum, ktoré pomáha obnoviť zdravú reguláciu mikrobiómov a kožného mazu. Komplex postbiotík v jeho zložení prispieva k regulácii bunkového metabolizmu.
  • Octyldodecanol je prírodný zvláčok (zmäkčovadlo), ktorý zmäkčuje a zvlhčuje suchú pokožku.
  • Pentavitin ( Saccharide isomerate) je organická zložka, ktorá vytvára priaznivé prostredie pre zdravú mikroflóru (prebiotický efekt) a reguluje procesy delenia buniek. Jeho magická schopnosť je viazať sa na pokožku silnejšie a dlhšie ako iné hydratačné zložky, vďaka čomu ju udrží hydratovanú dlhšie ako zvyčajne. Zároveň pleti poskytuje upokojenie a posilňuje kožnú bariéru.
  • Čaga, Reishi a Shiitake majú protizápalový účinok, znižujú prejavy svrbenia kože a zlepšujú adaptogénne vlastnosti kože.
  • Extrakt z kôry brezy má protizápalový účinok a eliminuje suchosť.
  • Výťažok z krtičníka je bohatý na iridoidy, špecifické zložky, ktoré aktivujú imunitné bunky kože a pomáhajú ju upokojiť.

Použitie:

Aplikujte dostatočné množstvo krému na postihnuté oblasti predtým vyčistenej pokožky 1-2 krát denne minimálne 4 týždne. Odporúča sa používať aj s ostanými prípravkami rady Psorix.

Upozornenie:

Nepoužívať pri alergii na jednotlivé zložky. Len na vonkajšie použitie. Skladujte pri teplote od +5 do +25 °C na suchom mieste, mimo dosah detí.

Zloženie / Ingredients:

Aqua, Glycerin, Octyldodecanol, Glyceryl Stearate Citrate, Hydroxyethyl Urea, Saccharide Isomerate, Cetearyl Alcohol, Lactobacillus Ferment Lysate, Dipropylene Glycol, Betula Alba Bark Extract, Scrophularia Nodosa Extract, Inonotus Obliquus Extract, Ganoderma Lucidum Extract, Lentinus Edodes Extract, Magnesium Aluminum Silicate, Glyceryl Stearate, Xanthan Gum, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sorbitan Isostearate, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Polysorbate 60, Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Citrate, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol.

Krajina pôvodu: Ukrajina

Objem: 250ml

30 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí si zakúpili tento produkt taktiež kúpili: