Loading..

Poškodené vlasy

Nové produkty

Všetky nové produkty

certifikovany-eshop-bez-pozadia-ok 235px

Napsali o nás

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Spokojnosť

2023-06-16

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
kvalitné výrobky

2023-06-8

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Prehľadná webová stránka Veľmi rýchle expedovanie tovaru a následne dodanie

2023-06-5

visa


Výživný šampón MACADAMIA SPA na tenké a lámavé vlasy 350ml

Výživný šampón MACADAMIA SPA na tenké a lámavé vlasy 350ml

Výživný šampón MACADAMIA SPA regeneruje suché a krehké vlasy s poškodenými končekami. Normalizuje prirodzenú rovnováhu pokožky hlavy a dodáva vlasom objem a hĺbková obnovu.

Viac detailov

Dostupnosť: Skladom

EC075

5,99 € s DPH

Doprava nad 39.99€ ZADARMO

visa

Výživný šampón MACADAMIA SPA je určený na tenké a lámavé vlasy, obsahuje extrakt z hammamelu, organický extrakt zo sofory japonskej, makadamový olej, extrakt z pagaštanu. Výživný šampón účinne tonizuje pokožku hlavy, reguluje lipidovú rovnováhu, regeneruje suché a krehké vlasy s poškodenými končekami. Normalizuje prirodzenú rovnováhu pokožky hlavy a dodáva vlasom objem a hĺbková obnovu. 

Na jemné a lámavé vlasy. Neobsahuje SLS, SLES, parabény a silikóny. Obsahuje 98,5 % látok prírodného pôvodu.

Aktívne zložky:

  • Extrakt z hamamelu virgínskeho obsahuje flavonoidy a proantokyanidíny, ktoré sú silnými antioxidantmi. Má výrazne antiseptický a tonizujúci účinok.
  • Organický extrakt zo sofory japonskej obsahuje až 30% vitamínu P, tónuje pokožku, stimuluje jej regeneráciu a reguluje rovnováhu lipidov.
  • Olej z makadamových orechov je vynikajúci na regeneráciu suchých, krehkých vlasov s koncami na rozdelenie. Vyhladzuje, zvlhčuje, vytvára konce nádherné na dotyk, sú menej rozštiepené a v dobrom stave. Vlasy sú krásne lesklé a voňavé.

Zloženie / Ingredients: 

Aqua, Hamamelis Virginiana Extract (extrakt hamamelu), Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Organic Sophora Japonica Flower Extract (organický extrakt z kvetov sofory japonskej), Cocamidopropyl Betaine (z kokosového oleja), Macadamia Oil (makadamiový olej), Aesculus Hippocastanus (extrakt z pagaštanu konského), Glycerin, Sodium Chloride, Perfume, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Cl 16035.

Použitie: Masážnymi pohybmi naneste malé množstvo šampónu na vlasy. Vytvorte penu. Opláchnite teplou vodou. Podľa potreby postup opakujte. Iba na vonkajšie použitie.aneste kondicionér na vlhké vlasy, jemne masírujte a nechajte pôsobiť 2-5 minút. Dôkladne opláchnite.  

Krajina pôvodu: Rusko

Objem: 350 ml

18 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí si zakúpili tento produkt taktiež kúpili: