Loading..

Odličovanie a..

Nové produkty

Všetky nové produkty

certifikovany-eshop-bez-pozadia-ok 235px

Napsali o nás

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Spokojnosť

2023-06-16

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
kvalitné výrobky

2023-06-8

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Prehľadná webová stránka Veľmi rýchle expedovanie tovaru a následne dodanie

2023-06-5

visa


Hydratačný čistiaci gél na suchú a citlivú pleť

Hydratačný čistiaci gél na suchú a citlivú pleť

Hydratačný gél s obsahom prírodných látok ako je mandľový olej, kyselina hyaulurónová a iné zanecháva pokožku hydratovanú a výrazne vyživenú. Je určený pre suchú a citlivú pleť.

Viac detailov

Dostupnosť: Skladom

EC048

4,99 € s DPH

Doprava nad 39.99€ ZADARMO

visa

Tento hydratačný čistiaci pleťový gél ECOLAB s obsahom mandľového oleja, kyseliny hyaulurónovej a iných prírodných látok účinne pleť hydratuje, vyživuje a tonizuje. Má skvelý čistiaci a upokojujúci účinok a farba pleti je po používaní zlepšená. Hydratačný gél dodáva pleti osvieženie. Gél je určený najmä pre suchú a citlivú pleť. 

Výrobok neobsahuje SLS, parabény a silikóny. Obsahuje až 99% zložiek rastlinného pôvodu.

Aktívne zložky:

  • Organický mandľový olej obsahujú vitamíny skupiny B a skupiny E, minerály ako vápnik, draslík, horčík, zinok, meď, fosfor či železo. Veľký obsah vitamínu E zjemňuje vrásky a navracia pleti mladosť. Organický mandľový olej hydratuje, vyživuje, tonizuje, zjemňuje a zlepšuje farbu pleti. Pleť sa stáva hladkou a pružnou.
  • Kyselina hyaulurónová v spojivovom tkanive zaisťuje, aby pleť zostala pevná a vypnutá. Zároveň dochádza k tvorbe hydratačných zásob vďaka jej schopnosti viazať na seba vodu. Dochádza tak ku zvýšeniu pevnosti tkaniva a redukovaniu hĺbky vrások. Kyselina hyaulurónová je teda najúčinnejšia hydratačná látka.
  • Organický extrakt hammamelu má protizápalový a antiseptický účinok.
  • Extrakt vresu je silný antioxidant, zmälčuje a hydratuje pleť, má čistiaci a upokojujúci účinok. 

Zloženie /Ingredients:

Aqua, Organic Hammamelis Extract (extrakt hammamelu), Cocamidopropyl Betaine, Calluna Vulgaris Extract (extrakt vreest), Decyl Glucosoide, Organic Prunus Amygdalus Oil (organický mandľový olej), Glycerin, Xanthan Gum, Hyaluronic Acid (kyselina hyalurónová), Perfume, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid.

Použitie: Naneste malé množstvo gélu masážnymi pohybmi na vlhkú pleť, potom opláchnite teplou vodou. Iba na vonkajše použitie. 

Krajina pôvodu: Rusko

Objem: 150 ml

13 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí si zakúpili tento produkt taktiež kúpili: