Loading..

Odličovanie a..

Nové produkty

Všetky nové produkty

certifikovany-eshop-bez-pozadia-ok 235px

Napsali o nás

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Spokojnosť

2023-06-16

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
kvalitné výrobky

2023-06-8

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Prehľadná webová stránka Veľmi rýchle expedovanie tovaru a následne dodanie

2023-06-5

visa


EcoLab - Hydratačná čistiaca pena na suchú a citlivú pleť

EcoLab - Hydratačná čistiaca pena na suchú a citlivú pleť

Hydratačná pena na umývanie tváre s obsahom mandľového oleja, aloe vera a kyseliny hyalurónovej je určená každodennú starostlivosť pre suchú a citlivú pleť.

Viac detailov

Dostupnosť: Skladom

EC038

5,99 € s DPH

Doprava nad 39.99€ ZADARMO

visa

Veľa z nás má problém so suchou a citlivou pleťou. Pri každodennej hygiene obyčajné prostriedky na umývanie tváre vedia pokožku poškodiť, vysušiť či podráždiť. Práve pre riešenie tohto problému bola vyvinutá laboratóriami ECOLAB táto hydratačná pena na umývanie. Je vytvorená na báze prírodných zložiek ako je organický mandľový olej, organický extrakt aloe vera a tiež kyselina hyalurónová. Pleť je po použití peny hydratovaná, vyživená a chránená pred vonkajšími vplyvmi. 

Výrobok neobsahuje SLS, parabény a silikóny. Obsahuje až 99,5% zložiek rastlinného pôvodu.

Aktívne zložky:

  • Organický mandľový olej obsahujú vitamíny skupiny B a skupiny E, minerály ako vápnik, draslík, horčík, zinok, meď, fosfor či železo. Veľký obsah vitamínu E zjemňuje vrásky a navracia pleti mladosť. Organický mandľový olej hydratuje, vyživuje, tonizuje, zjemňuje a zlepšuje farbu pleti. Pleť sa stáva hladkou a pružnou.
  • Extrakt aloe vera obsahuje A, B1, B2, B6, B12, C, E, minerály ako vápnik, fosfor, draslík, sodík, chlór, aminokyseliny či enzýmy. Taktiež zlepšuje syntézu kolagénu, stimuluje metabolizmus, účinne tonizuje a hydratuje pokožku.
  • Kyselina hyalurónová zabezpečuje nárast energie pleti, hojenie rán a ochranu pred vírusmi a baktériami. Kyselina hyalurónová je najefektívnejší hydratačný komponent. Významne zlepšuje biodostupnosť aktívnych zložiek.

Zloženie /Ingredients:

Aqua, Sea Water, Organic Aloe Barbadensis  Extract, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Lauryl Sarcosinate, Maltooligosyl Glucoside/Hydrogenated Starch Hydrolysate, Panthenol, Organic Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Perfume, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol.

Použitie: Naneste malé množstvo peny na navlhčenú pleť a jemne premasírujte. Opláchnite vodou. 

Krajina pôvodu: Rusko

Objem:  150 ml

13 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí si zakúpili tento produkt taktiež kúpili: