Loading..

Tekuté mydlá

Nové produkty

Všetky nové produkty

certifikovany-eshop-bez-pozadia-ok 235px

Napsali o nás

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Spokojnosť

2023-06-16

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
kvalitné výrobky

2023-06-8

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Prehľadná webová stránka Veľmi rýchle expedovanie tovaru a následne dodanie

2023-06-5

visa


Rakytníkové zjemňujúce mydlo na ruky

Rakytníkové zjemňujúce mydlo na ruky

Zjemňujúce mydlo na ruky s rakytníkom s efektívnymi účinkami.

Viac detailov

Dostupnosť: Vypredané

NS267

5,49 € s DPH

Doprava nad 39.99€ ZADARMO

visa

Ručné mydlo na báze organického hydrátu z rakytníka je obohatené o organický olej z altajského rakytníka, organický extrakt z nechtíka i brusníc. Toto mydlo je dokonalým riešením na čistenie a zároveň zmäkčenie pokožky rúk, vďaka čomu budú vaše ruky jemné ako hodváb na dotyk.

Aktívne zložky:

  • Altajský rakytník je jedným z najbohatších zdrojov vitamínov, obsahuje esenciálne aminokyseliny a omega 3,6,9 mastné kyseliny a mimoriadne vzácnu kyselinu omega 7. Celý komplex aminokyselín a minerálov je zachováva prirodzenú krásu a zdravie vašich vlasov a pokožky. Altajský rakytníkový olej sa získaval lisovaním za studena ručne zbieraných plodov rakytníka.
  • Hydrolate je koncetrovaný koktejl vitamínu a mikroprvkov získaný z rastlín destiláciou. Výrobky na starostlivosť o pleť na báze hydrátov poskytujú intenzívnu starostlivosť o pleť a zanechávajú pokožku zamatovo hebkú.
  • Prírodný extrakt z kvetov nechtíka stimuluje regeneráciu pokožky, pomáha pri podráždení.
  • Brusnica je veľkým zdrojom vitamínov, organických kyselín a mikroelementov, ktoré hĺbkovo hydratujú a vyživujú. Posilňuje odolnosť pokožky a má protizápalové vlastnosti.


Zloženie / Ingredients: 

Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Hippophae Rhamnoides Fruit Water WH,Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Argania Spinosa Kernel Oil*, Calendula Officinalis Flower Extract,Vaccinium Macrocarpon Seed Oil, Ribes Nigrum Leaf Extract*, Nepeta Sibirica Flower/Leaf/Stem Extract WH, Flavocetraria Nivalis Extract WH,Schizandra Chinensis Extract*, Mentha Piperita Leaf Water, Rubus Idaeus Fruit Extract*, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride,Hippophae Rhamnoidesamidopropyl Betaine HR, Pineamidopropyl Betaine PS, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Parfum, Benzyl Alcohol,Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, CI 15985, CI 19140, Limonene.

Použitie: Naneste malé množstvo na navlhčenú pokožku, napeňte a opláchnite.

Krajina pôvodu: EÚ

Objem: 500 ml

12 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí si zakúpili tento produkt taktiež kúpili: