Loading..

Masážny ježko

Nové produkty

Všetky nové produkty

certifikovany-eshop-bez-pozadia-ok 235px

Napsali o nás

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Spokojnosť

2023-06-16

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
kvalitné výrobky

2023-06-8

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Prehľadná webová stránka Veľmi rýchle expedovanie tovaru a následne dodanie

2023-06-5

visa


Iplikátor Kuznecova N384 - masážny ježko (500х750mm)

Iplikátor Kuznecova N384 - masážny ježko (500х750mm)

Iplikátor Kuznecova (akupunktúrny masážny koberček) je jednoduchá zdravotná pomôcka, veľmi účinná proti bolestiam chrbta, svalov, kĺbov.

Viac detailov

Dostupnosť: Vypredané

RT340

24,99 € s DPH

Doprava nad 39.99€ ZADARMO

visa

Iplikátor Kuznecova (akupunktúrny masážny koberček) je jednoduchá zdravotná pomôcka, veľmi účinná proti bolestiam chrbta, svalov, kĺbov. Je vhodný pre ľudí trpiacich ochorením medzistavcových platničiek, bolesťami bedrovej chrbtice (lumbago), ischiatickým syndrómom, ďalej na stavy po zlomeninách kostrče, bolesti šije a ramien, blokády krčnej chrbtice, bolesti hlavy, migrény, svalové prepätie, a iné. Použitie aplikátora účinne predchádza vzniku tzv. spúšťacích bodov. Iplikátor Kuznecova funguje na princípe spätnej biologickej väzby - cez kožu, svaly, cievy, nervové zakončenia, miechu, mozog a späť.

Výhody:

  • Iplikátor niekoľkonásobne zvyšuje účinnosť mastí a balzamov (doporučujeme krém-balzam Šungit) a pod. na bolesti chrbta, svalov a kĺbov s okamžitým efektom.
  • Jednoduchosť používania a možnosť neobmedzeného používania podľa potreby pacienta.
  • Iplikátor je vhodný pre odbornú i laickú verejnosť, ako na prevenciu tak aj na liečbu.
  • Výrazne zlepšuje adaptačné a regulačné schopnosti organizmu a stimuluje jeho obranné sily.

Použitie:

  • Odporúčame všetkým ako účinný prostriedok na liečbu, prevenciu a relaxáciu. Používajte už pri prvých známkach únavy svalov alebo chrbta. Medzi 14-dňovými cyklami sa odporúča urobiť prestávku 2 týždne, aby nedošlo k návyku.
  • Pre povzbudenie, energetizáciu, pri ťažkom rannom vstavaní stačí použiť krátkodobo (1 až 5 minút ležania na iplikátore).
  • Pre uvoľnenie, upokojenie, pri únave, nervozite a nespavosti (pred spaním) použiť dlhšie ako 10 minút.
  • Na odstraňovanie spúšťacích bodov (trigger points), stuhnutosť svalov použiť 15 až 40 minút.
  • Pre rýchlu úľavu od bolesti použite kombináciu ležaní na iplikátore (celou plochou chrbta) a niekoľkonásobné pritláčanie aplikátora na miesto bolestí po dobu 30-45 sekúnd, s pauzou cca 15 sekúnd. Opakujte kým bolesť nezmizne.

Upozornenie:

Ostrú pichavú bolesť od ihličiek iplikátora je cítiť len zlomok minúty. Vydržte chvíľku! Bolesť a stuhnutosť svalov ustúpi, a nasleduje príjemný pocit uvoľnenia a tepla.

Kontraindikácie:

Celkové aj miestne podobne ako pri masáži. Pri epilepsii, chronických kožných chorobách, v tehotenstve alebo pri nádoroch prekonzultovať s lekárom.

Zloženie:

Plastové dotykové body sú z netoxického materiálu a použitý textil je 100% bavlna. Uvoľnené krúžky je nutné prilepiť alebo prišiť na pôvodné miesto! Aplikátor je schválený certifikátom ES, je vyrábaný v súlade so smernicou 2002/95/ES.

Výrobca: Rusko

Rozmery: 500 x 750mm

3 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí si zakúpili tento produkt taktiež kúpili: