Loading..

Masážne..

Nové produkty

Všetky nové produkty

certifikovany-eshop-bez-pozadia-ok 235px

Napsali o nás

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Spokojnosť

2023-06-16

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
kvalitné výrobky

2023-06-8

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Prehľadná webová stránka Veľmi rýchle expedovanie tovaru a následne dodanie

2023-06-5

visa


Akcia

Telový gél-balzam Konská dóza na pohybové ústrojenstvo 200ml

Telový gél-balzam Konská dóza na pohybové ústrojenstvo 200ml

Telový gél-balzam Konská dóza účinne zabraňuje starnutiu kĺbov. Má protizápalový, baktericídny a proti-edémový účinok.

Minimálna trvanlivosť do konca mája 2024.

Viac detailov

Dostupnosť: Vypredané

RT286

Akcia -20%

7,99 € s DPH

namiesto 9,99 € s DPH

Doprava nad 39.99€ ZADARMO

visa

Telový gél-balzam Konská dóza účinne zabraňuje starnutiu kĺbov. Urýchľuje prirodzené procesy regenerácie chrupavky. Má protizápalový, baktericídny a protiedémový účinok. Zlepšuje výživu kĺbov. Zabraňuje tvorbe usadenín solí. Znižuje riziko rozvoja artritídy, artrózy, osteochondrózy, dny.

Aktívne zložky:

  • Glukosamín sulfát sa používa v kĺbovej výžive, pretože zotavuje poškodené chrupavky a stará sa o rast nových chrupavkových tkanív. Glukosamín je odporúčaný pri artróze kĺbu.
  • Chondroitín sulfát svojím pôsobením sa zaraďuje medzi dôležité stavebné látky chrupavky. Nachádza sa aj v ostatných väzivových tkanivách. Osmoticky zadržuje vodu, čím dáva chrupavkám pružnosť. Táto látka patrí medzi symptomaticky pomaly pôsobiace látky pri osteoartróze, čo znamená, že jeho priaznivé účinky proti bolesti a zápalu sa prejavia až pri dlhodobom užívaní (aspoň 2 mesiace), no preto má dlhšiu účinnosť. Látka sa získava extrakciou zo zvieracích chrupaviek.
  • Kolagén je jednou z hlavných zložiek kostí a kĺbových chrupaviek. Môžeme povedať, že je základnou stavebnou hmotou spojivových tkanív. Je zodpovedný za pevnosť, pružnosť a regeneráciu chrupaviek, väzov a šliach. Umožňuje chrupavke odolávať vonkajšiemu tlaku. Kolagén je bielkovinou zdravia a krásy. Športovci, fyzicky náročne pracujúci ľudia, ako aj stredná generácia či seniori by mali kolagén prijímať pravidelne, pretože tým predchádzajú problémom s pohybovým aparátom. Dostatok kolagénu napomáha aj pri liečbe úrazov a pooperačných stavov.
  • Kadidlovník pílovitý (boswllia serata) je pomerne vzácny strom, ktorý rastie v Indii, v severnej Afrike a na Strednom Východe. V Ománe sa dokonca pestoval už od stredoveku pre jeho vonné esencieŽivica stromu má vďaka kyseline boswellovej výrazné protizápalové a antiartritické účinky. Výskumy preukázali, že znižuje bolesť, horúčku a zápaly. Pomáha pri rannej stuhnutosti a zlepšuje pohyblivosť kĺbov. Má priaznivý vplyv na chronické zápalové ochorenia v tele.
  • Mumio je prírodným biostimulátorom, ktorý urýchľuje regeneráciu poškodených tkanív a kostí,má protizápalové, baktericídne a analgetické účinky,dopĺňa nedostatok vitamínov a minerálov v organizme. 

Zloženie / Ingredients: 

Aqua, Glycerin, Carbomer, Phenoxyethanol, Coco-caprylate/caprate, Dicaprylyl Ether, Propylen Glycol, Sodium Hydroxide, Camphor, Capsicum Frutescens Resin, Ethylhexylglycerin, Heliathus Annuus Seed Oil, Disodium EDTA, Glucosamine Sulfate, Hippophae Rhamnoides Oil, Hydrolyzed Collagen, Menthol, Sodium Chondroitin Sulphate,  Tocopheryl Acetate, PEG 40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil, Methyl Nicotinate, Retinyl Palmitate, Mumijo, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Boswellia Serrata Extract, Hydrolyzed Comarum Palustre Root Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Inula helenium extract, Juniperus Communis Fruit Extract, Medicago Sativa Extract, Rhus Glabra Root Extract, Symphitum Officinalis Root Extract, Dioscorea Communis Extract, Allantoin, Bisabolol, Retinol, Propolis Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Ribes Nigrum Seed Oil, Pyridoxine HCL, Riboflavin, Eugenol.

Použitie: Naneste balzam na miesta kĺbov a masírujte po dobu 3-5 minút do jeho úplného vstrebania 2-3 krát denne. Zabezpečiť teplo a pokoj. Použivať 3-5 týždne.

Krajina pôvodu: Rusko

Objem: 200 ml

26 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí si zakúpili tento produkt taktiež kúpili: