Loading..

Komplex..

Nové produkty

Všetky nové produkty

certifikovany-eshop-bez-pozadia-ok 235px

Napsali o nás

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Spokojnosť

2023-06-16

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
kvalitné výrobky

2023-06-8

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Prehľadná webová stránka Veľmi rýchle expedovanie tovaru a následne dodanie

2023-06-5

visa


Gummley - Zdravé vlasy a nechty - vegánske bez cukru

Gummley - Zdravé vlasy a nechty - vegánske bez cukru

Vegánske želé cukríky s biotínom a komplexom vitamínov pre podporu krásnych a zdravých vlasov a nechtov. Malinová príchuť.

Výživový doplnok

Viac detailov

Dostupnosť: Vypredané

GUM005

22,49 € s DPH

Doprava nad 39.99€ ZADARMO

visa

Objavte svet Gummley a doprajte si sladkú radosť plnú vitamínov s vegánskymi želé cukríkmi! Chutné ovocné cukríky poskytujú nielen neodolateľnú chuť, ale aj bohatý zásobník vitamínov pre váš aktívny životný štýl. 

Želé cukríky sú vytvorené bez živočíšnych produktov, čo znamená, že si ich môžu vychutnať nielen vegáni, ale aj všetci tí, čo sa zaujímajú o trvalo udržateľný spôsob stravovania. Vyberte si obľúbenú príchuť, ako je malina, pomaranč alebo čučoriedka, a urobte niečo dobré nielen pre seba, ale aj pre našu planétu.

Obnovte svoje vlasy, nechty a pokožku s našimi vegánskymi želé cukríkmi s biotínom a vitamínovým komplexom - a to všetko bez cukru! Biotín je kľúčom k zdravej pokožke a krásnym vlasom a nechtom. Naše lahodné malinové želé cukríky sú skutočným elixírom krásy, ktorý sa stará o vašu pokožku odvnútra. Urobte prvý krok k zdravšiemu životnému štýlu a kráse s naším doplnkom stravy pre zdravé vlasy, nechty a pokožku. 

Aktívne zložky:

  • Biotín 
  • Kyselina pantoténová
  • Kyselina folová
  • Vitamín B12
  • Vitamín D
  • Vitamín A
  • Vitamín E
  • Zinok

Zloženie / Ingredients:
Sladidlá (maltitolový sirup, maltitol), voda, želírujúce látky (pektíny), zinok (glukonát zinku), regulátor kyslosti (kyselina citrónová, citran sodný), vitamín E (tokoferol acetát), vitamin A (retinyl acetát), koncentrát (zo sladkých zemiakov a mrkvy), prírodná aróma, biotín (D-biotín), pantoténová kyselina (D-pantotenát vápenatý), kokosový olej MCT, kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutámová), glazúrovacia látka (karnaubský vosk), vitamín B12 (kyanokobalamín). Môže obsahovať laktózu.

Užívanie: 

Upozornenie: 

Nie je určené pre deti! Neprekračovať odporúčané dávkovanie. Výrobok nie je náhradou pestrej stravy. Neodporúča sa pri individuálnej neznášanlivosti na jednotlivé zložky produktu. O užívaní počas tehotenstva a dojčenia sa poraďte so svojím lekárom.

Obsah balenia:  60 želé cukríkov, 180g

Vyrobené v rámci EÚ.

5 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí si zakúpili tento produkt taktiež kúpili: