Loading..

Farby na vlasy

certifikovany-eshop-bez-pozadia-ok 235px

Napsali o nás

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Spokojnosť

2023-06-16

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
kvalitné výrobky

2023-06-8

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Prehľadná webová stránka Veľmi rýchle expedovanie tovaru a následne dodanie

2023-06-5

visa


Fitokosmetik - Krémová Henna Bezfarebná posilňujúca s lopúchovým olejom 50ml

Fitokosmetik - Krémová Henna Bezfarebná posilňujúca s lopúchovým olejom 50ml

Krémová henna v hotovom stave s lopúchovým olejom "Bezfarebná - posilňujúca" (Iránska henna).

Viac detailov

Dostupnosť: Skladom

FNV008

2,99 € s DPH

Doprava nad 39.99€ ZADARMO

visa

Tento prípravok založený na prírodnej báze je určený na farbenie vlasov a taktiež na starostlivosť o vlasy. Kvôli efektu laminácie sa stanú Vaše vlasy zdravé, silné, hodvábne a žiarivo lesklé. Henna predstavuje prírodnú farbu na vlasy, ktorá Vaše vlasy neničí ako ostatné farby dostupné v drogériách. Táto prírodná farba je obohatená o lopúchový olej. Po použití henny majú vlasy krásny nasýtený odtieň, stanú sa hustejšími, pružnejšími, pevnejšími a jemne poddajnými. Krémová henna v hotovom stave predstavuje prírodnú hennu, ktorej príprava Vám nezaberie veľa času. Je pripravená na okamžité použitie. Stačí len naniesť obsah balenia na vlasy a nechať pôsobiť 10-30 minút, v závislosti od požadovaného odtieňu farby.

Táto prírodná farba vie zafarbiť vlasy do hlbokého nasýteného odtieňa, vrátane šedivých vlasov. Henna "obaľuje" vlas a vytvára tenkú ochrannú vrstvu. Vlasy sú po použití pevné, zdravé a hladké po celej dĺžke. Taktiež táto prírodná farba ochraňuje Vaše vlasy pred slnkom a inými vonkajšími vplyvmi. Taktiež podporuje rast vlasov.

Neobsahuje amoniak a peroxid vodíka.

Aktívne zložky:

  • Lopúchový olej má vyživovacie, hydratačné, obnovujúce a liečivé účinky. Dodáva vlasom intenzívny a žiarivý odtieň. Taktiež im dodáva silu a energiu od korienkov až ku končekom. Vlasy majú po použití oslnivý lesk a výrazný objem. Lopúchový olej zlepšuje prekrvenie vlásočníc v pokožke hlavy. Posilňuje celkovú štruktúru vlasov a vlasy sú od korienkov po končeky chránené.


Zloženie /Ingredients:

Aqua, Cassia Obovata, Arctium Lappa Root Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Panax Gingesing Root Extract, Triticum Vulgare Oil, Glycerin, Propylene Glycol, Hydrolyzed Keratin, Dimethicone, Xantan Gum, Panthenol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Acid.

Použitie: Krémovú hennu naneste rovnomerne po celej dĺžke suchých, alebo jemne vlhkých vlasov. Pre získanie jemného odtieňa nechajte pôsobiť 10 minút. Pre dosiahnutie sýteho odtieňa farby nechajte pôsobiť 30 minút. Výsledok farbenia záleží na Vašej pôvodnej farbe a štruktúre vlasov. Čím dlhšie necháte hennu pôsobiť, tým získate tmavší odtieň vybranej farby.

Po farbení opláchnite vlasy teplou vodou bez použitia šampónu.

Dĺžka vlasovPo ramená (1 balenie), po lopatky (2 balenia), po pás (3 balenia).
Upozornenie: Zvolený odtieň by nemal byť svetlejší ako Vaša farba vlasov. Po zasiahnutí očí, opláchnite ihneď pod prúdom tečúcej vody. Skladujte mimo dosahu detí. Iba na vonkajšie použitie.   
Krajina pôvodu: Rusko

Objem: 50ml

11 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí si zakúpili tento produkt taktiež kúpili: