Loading..

Farbené vlasy

Nové produkty

Všetky nové produkty

certifikovany-eshop-bez-pozadia-ok 235px

Napsali o nás

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Spokojnosť

2023-06-16

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
kvalitné výrobky

2023-06-8

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Prehľadná webová stránka Veľmi rýchle expedovanie tovaru a následne dodanie

2023-06-5

visa


Regeneračný šampón na poškodené a farbené vlasy

Regeneračný šampón na poškodené a farbené vlasy

Regeneračný šampón s obsahom jojobového a argánového oleja a iných prírodných látok účinne napomáha pri obnove poškodených a farbených vlasov.

Záruka do 01/2022

Viac detailov

Dostupnosť: Skladom

EC015

4,99 € s DPH

Doprava nad 39.99€ ZADARMO

visa

Farbené vlasy sú omnoho viac namáhané ako tie normálne. Preto si zaslúžia aj vyššiu starostlivosť. Farbením sa vlasy výrazne poškodujú, či už pri korienkoch alebo pri končekoch. Tento šampón s obsahom jojobového oleja, argánového oleja, extraktu z plodov acai pôsobí výrazne regeneračne. Poškodené a farbené vlasy zanecháva vlasy obnovené, hĺbkovo vyživené a posilnené. Vlasy sú použití chránené pred vonkajšími vplyvmi ako sú slnečné žiarenie, mráz a aj horúci vzduch.

Výrobok neobsahuje SLS, SLES, silikóny a parabény, ako aj syntetické farbivá a konzervačné látky. Obsahuje viac než 97% látok rastlinného pôvodu.

Aktívne zložky:

  • Jojobový olej, organický olej z pšeničných klíčkov a extrakt ibišteka účinne obnovujú poškodené vlasy, vyživujú ich a posilňujú. Sú účinne chránené pred negatívnymi vonkajšími vplyvmi ako sú slnečné lúče alebo horúci vzduch z fénu.
  • Organický olej zo semiačok kľukvy dodáva vlasom jemnosť, lesk, hydratuje ich a robí ich pružnými.
  • Argánový olej chráni vlasy pred negatívnymi vonkajšími vplyvmi, intenzívne hydratuje a vyživuje. Vlasy sú žiarivé a poddajné.
  • Extrakt z plodov acai obsahuje vitamíny A, B1, B2, B3, C, E a iné minerálne látky a antioxidanty. Pôsobí vyživujúco od korienkov, po celej vlasovej štruktúre až po končeky. Ochraňuje vlasy.

Zloženie /Ingredients: 

Aqua, Hamamelis Virginiana Leaf Floral Water , Cocamidopropyl Betaine , Lauryl Glucoside, Coco Glucoside, Euterpe Oleracea Extract Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Glycerin, Organic Prunus Amygdalus Oil , Simmondsia Chinensis Seed Oil , Glycereth-2 Cocoate , Hibiscus Sabdariffa Flower Extract , Organic Triticum Vulgare Oil , Organic Vaccinium Macrocarpon Seed Oil , Argan Oil, Perfume, Lactic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol,  CI75810.

Použitie: Šampón aplikujte na mokré vlasy, rozotrite rovnomerne po celej dĺžke, napente a opláchnite teplou vodou.

Krajina pôvodu: Rusko

Objem: 250 ml 

2 ďalšie produkty v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí si zakúpili tento produkt taktiež kúpili: